Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia
45 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at fisk som skal brukes rå, fryses i minst ett døgn før bruk.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

5 ss Galantino hverdagsolje

2 ss Søt hvitvinseddik med mango 

1 knivsodd Espelette Chilipulver 

På markedet

4 – 5 stilker dill, finhakket

10 reddik

500 g filet av kveite

2 pasjonsfrukt

½ ts havsalt

Tilberedning

Ta fiskefileten ut av fryseren og la den tine halvveis. Det er mye lettere å skjæretynne skiver mens den er litt frossen. Skjær så tynne skiver som mulig og legg på et fat

Del pasjonsfrukten i to, grav ut innholdet med en skje og bland inn olivenolje, mangoeddik, salt, chili og det meste av den finhakkede dillen. Fordel dette over fisken, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet for å trekke i en halvtimes tid

Skjær reddik i tynne skiver og legg på toppen før servering. Dryss på noen flak salt og hakket dill