Frankrike

HÅNDKREM MED ØKOLOGISK OLIVENOLJE

  • Laget i hjertet av Provence
  • En frisk, ikke-fettete lotion for mykhet og komfort
  • Delikat pleide og velduftende hender
kr 229,00
Item code:
78LOMA250
EAN code:
3547130104545
Contenance:
250 ml

En frisk, ikke-fettete lotion for mykhet og komfort!

Denne nye sertifiserte økologiske lotionen er beriket med ekstrakter av olivenblad med antioksidantegenskaper, olivenolje og søt mandelolje. Disse to planteoljene er kjent for sine nærende, fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Den lette, flytende konsistensen absorberes raskt etter at du har vasket hendene, og etterlater hendene med et fløyelsaktig, velduftende slør. Blandingen av eteriske oljer fra basilikum, lavendel og sitron gir l'Or Vert en frisk og avslappende duft. Den vakre, påfyllbare flasken er laget av 100 % resirkulert glass og vil se flott ut på kanten av vasken eller servanten.

INGREDIENSER : AQUA,PROPANDIOL,COCO-CAPRYLATE/CAPRATE,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL,OLEA EUROPAEA FRUIT OIL,GLYCERYL STEARATE SE,CETEARYL ALCOHOL,GLYCERIN,SODIUM STEAROYL GLUTAMATE,BENZYL ALCOHOL,PARFUM,XANTHAN GUM,TOCOPHEROL, ALOE BARBADENSIS BLADJUICEPULVER,MALTODEXTRIN,OLEA EUROPAEA BLADEKSTRAKT,SITRONSYRE,NATRIUMHYDROKSID,HELIANTHUS ANNUUS FRØOLJE,LIMONEN,LINALOOL,CITRAL,GERANIOL,EUGENOL,BENZYLBENZOAT,NATRIUMBENZOAT,KALIUMSORBAT.

*Ingredienser fra økologisk landbruk ** Bearbeidet med økologiske ingredienser 

10 % av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk99 % av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

L'OR VERT produkter  er miljøansvarlig og sertifisert økologisk fra Ecocert i henhold til Cosmos ORGANIC-standarden. 99 % av alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

For å bringe deg nærmere naturen i Provence har vi skapt en frisk, urteaktig duft med delikate noter av aromatiske planter som basilikum, mynte, lavendel og verbena.

En eksklusiv duft utviklet i Grasse for Oliviers&Co.

Du vil også kanskje like