Frankrike

Økologisk eplecidereddik

  • Økologisk 
  • Uten konserveringsmiddel, upasteuriser og ufiltrert 
  • Livlig og fruktig
  • Antioksidant, antiseptisk, styrkende,….
kr 249,00
Item code:
74VCIB250
EAN code:
3547130100561

For å revitalisere daglig matlaging eller for å fullføre en velværerutine, har eplecidereddik blitt brukt i årtusener for sine mange dyder.

Uten konserveringsmidler, upasteurisert og ufiltrert, kommer denne eplecidereddiken fra økologisk landbruk.

Vi kan ikke lenger telle fordelene med organisk eplecidereddik: antioksidant, antiseptisk, styrkende, slankende alliert….

Livlig og fruktig, vår franske eplecidereddik er produsert av et par engasjerte produsenter. 

  • Pickles, Coleslaw
  • Rødt eller hvitt kjøtt
  • Kjøtt eller fiskemarinader
  • Bakt eple og tørket frukt

Økologisk cider epler.

Opprinnelse Frankrike.

nutrition

Eplecidereddik på kjøkkenet.

Denne eddiken i matlaging har flere bruksområder. Den brukes først og fremst til vinaigrette, marinader, men også til å lage bakte epler og detox-drikker.


Flere helsefordeler

 Eplecidereddik er assosiert med en supermat av gode grunner: vekttap, forbedret fordøyelse, antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger, blodsukkerregulering, vakker hud… 


Hvordan lager du håndverkscidereddik?

Eplecidereddik oppnås ved dobbel gjæring av eplejuice. En første for å få cider og en andre for eddik, ved eddikgjæring. Behandlingstiden er i gjennomsnitt 12 måneder. Hensikten med denne langsomme prosessen er å tillate produksjon av aromatiske estere som gir eddiken sin smak.

Dette produktet er naturlig, en liten avleiring (eddikmor) vil dannes over tid, ikke en defekt, men et synlig kvalitetstegn.


Du vil også kanskje like