Frankrike

Økologisk eplecidereddik

  • Økologisk 
  • Uten konserveringsmiddel, upasteuriser og ufiltrert 
  • Livlig og fruktig
  • Antioksidant, antiseptisk, styrkende,….
kr 269,00
Item code:
74VCIB250
EAN code:
3547130100561
Contenance:
250 ml

For å revitalisere daglig matlaging eller for å fullføre en velværerutine, har eplecidereddik blitt brukt i årtusener for sine mange dyder.

Uten konserveringsmidler, upasteurisert og ufiltrert, kommer denne eplecidereddiken fra økologisk landbruk.

Vi kan ikke lenger telle fordelene med organisk eplecidereddik: antioksidant, antiseptisk, styrkende, slankende alliert….

Livlig og fruktig, vår franske eplecidereddik er produsert av et par engasjerte produsenter. 

  • Pickles, Coleslaw
  • Rødt eller hvitt kjøtt
  • Kjøtt eller fiskemarinader
  • Bakt eple og tørket frukt

Økologisk cider epler.

Opprinnelse Frankrike.

nutrition

Eplecidereddik på kjøkkenet.

Denne eddiken i matlaging har flere bruksområder. Den brukes først og fremst til vinaigrette, marinader, men også til å lage bakte epler og detox-drikker.


Flere helsefordeler

 Eplecidereddik er assosiert med en supermat av gode grunner: vekttap, forbedret fordøyelse, antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger, blodsukkerregulering, vakker hud… 


Hvordan lager du håndverkscidereddik?

Eplecidereddik oppnås ved dobbel gjæring av eplejuice. En første for å få cider og en andre for eddik, ved eddikgjæring. Behandlingstiden er i gjennomsnitt 12 måneder. Hensikten med denne langsomme prosessen er å tillate produksjon av aromatiske estere som gir eddiken sin smak.

Dette produktet er naturlig, en liten avleiring (eddikmor) vil dannes over tid, ikke en defekt, men et synlig kvalitetstegn.