Økologisk eplecidereddik
- Økologisk
- Uten konserveringsmiddel, upasteuriser og ufiltrert
- Livlig og fruktig
- Antioksidant, antiseptisk, styrkende,….
For å
revitalisere daglig matlaging eller for å fullføre en velværerutine, har
eplecidereddik blitt brukt i årtusener for sine mange dyder.
Uten konserveringsmidler, upasteurisert og ufiltrert, kommer denne eplecidereddiken fra økologisk landbruk.
Vi kan ikke lenger telle fordelene med organisk eplecidereddik: antioksidant, antiseptisk, styrkende, slankende alliert….
Livlig og fruktig, vår franske eplecidereddik er produsert av et par engasjerte produsenter.
- Pickles, Coleslaw
- Rødt eller hvitt kjøtt
- Kjøtt eller fiskemarinader
- Bakt eple og tørket frukt
Økologisk cider epler.
Opprinnelse Frankrike.
Eplecidereddik på kjøkkenet.
Denne eddiken i matlaging har flere bruksområder. Den brukes først og fremst til vinaigrette, marinader, men også til å lage bakte epler og detox-drikker.
Flere helsefordeler
Eplecidereddik er assosiert med en supermat av gode grunner: vekttap, forbedret fordøyelse, antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger, blodsukkerregulering, vakker hud…
Hvordan lager du håndverkscidereddik?
Eplecidereddik oppnås ved dobbel gjæring av eplejuice. En første for å få cider og en andre for eddik, ved eddikgjæring. Behandlingstiden er i gjennomsnitt 12 måneder. Hensikten med denne langsomme prosessen er å tillate produksjon av aromatiske estere som gir eddiken sin smak.
Dette produktet er naturlig, en liten avleiring (eddikmor) vil dannes over tid, ikke en defekt, men et synlig kvalitetstegn.