Pastafest

 • En pakke med den nye Økologisk Vegetarisk Ragu
 • Den gode smaken av bolognesesaus i vegetarisk versjon, med konsistens og smak​
 • Økologisk linguine med mais, både smaken og konsistensen kan konkurrere med en hvilken som helst annen tradisjonell italiensk pasta
kr 417,00
Tilpass Pastafest
Linguine med mais, økologisk uten gluten   + kr 0,00
ØKOLOGISK VEGETARISK RAGU   + kr 0,00
Urtesalt for pasta og salat   + kr 0,00
Boite pliable noël 2023- MM   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Pastafest
Pastafest

På lager

kr 417,00

Sammendrag
  Item code:
  Pastafest

  Nye pastapakke

  Vegetarisk Ragu

  Ragù er en tradisjonell italiensk kokt saus som serveres til pasta. Inspirert av "Ragù alla Bolognese", bedre kjent som Bolognesesaus, har Oliviers&Co byttet ut kjøttet med en vegetarisk ingrediens: Seitan.​ Seitan er et vegetabilsk protein som kommer fra hvete. Det lages ved å fjerne stivelsen fra hvetemelet, slik at man får en myk pasta som deretter tilsettes soyabønner og tang for å gi ekstra tekstur.​ For et enda bedre resultat stuves seitan med olivenolje, grønnsaker, balsamicoeddik og selvfølgelig ferske tomater som har vært fulle av solskinn.​ Når sausen er klar til bruk, er det bare å varme den opp på svak varme og tilsette pastaen sammen med litt ekstra jomfruolivenolje og nyrevet parmesan.​ Oppdag alle fordelene med vegetarisk ragu! En ny måte å nyte pasta på!

  Linguine med mais

  Denne linguinepastaen av mais er helt glutenfri og et sunt alternativ til vanlig pasta. Pastaen er laget på tradisjonelt vis og langsomt tørket slik at smak og næringsstoffer ivaretas. Både smak og konsistens kan konkurrere med en hvilken som helst tradisjonell italiensk pasta.

  Urtesalt til pasta og salat

  Denne blandingen er det perfekte tidsbesparende krydder for pasta og salater, blandet for enkelhets. Blandingen er laget av italiensk havsalt og nøye utvalgte aromatiske urter og krydder.

  Vegetarisk Ragu

  Alle pastaergrønnsakslasagnelinsermoussaka, squashgrateng.

  Linguine med mais

  Kok pastaen som anvist på pakken, ringle over en av våre italienske olivenoljer og server med pesto genovese.

  Urtesalt til pasta og salat

  Pasta, bland olivenolje og eddik for en enkel vinaigrette; gir også en smakfull stekt kylling.

  Vegetarisk Ragu

  Tomater* 67%, løk*, gulrøtter*, ekstra virgin olivenolje*, Seitan* (hveteprotein*, soyabønner*, brun ris*, ingefær*, tang*), salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*), vegetabilsk olje*, salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*). konsentrert druemost*), grønnsaksfond(inneholder selleriog soyaderivater*), rismel*, rørsukker*.

  Økologisk

  Linguine med mais

  Økologisk maismel, vann.

  Urtesalt til pasta og salat

  Tørket havsalt, merian, tomatflak, gressløk, løk.

  nutrition