om denne oppskriften
En populær oppskrift fra Sør-Frankrike som forbedrer den økologiske sicilianske Barbara-olivenoljen med noter av friske urter som passer veldig godt til lammekjøtt!
ingredienser
Fylt lammesadel
Oliviers&Co Oleificio Geraci BIO Grand Cru olivenolje
50 g Oliviers&Co soltørkede tomater
1 lammesadel utbeinet av slakteren på 1 kg
2 bunter spinat hvis du ikke finner mangold
6 hvitløksfedd
3 kvister timian Salt og pepper
Stekte vårgrønnsaker
Blandede gulrøtter (1 bunt av hver: oransje, gul og lilla)
500 g flate bønner
2 bunter mangold
Vann
Pesto
Geraci Økologisk Olivenolje
2 bunter basilikum
2 hvitløkshansker
Dressing
Oliviers&Co Tanche oliven
Tilberedning
1- Fylt sadel
Forvarm ovnen til 180°. Vask spinaten og stek den noen minutter i Oliviers&Co Barbara Olivenolje.
Hakk deretter grønn spinat og sett til side.
Spred lammesadelen på et brett og legg det lille brystet til side. Krydre med salt og pepper, tilsett grønn spinat, tomater og legg tilbake brystet.
Rull opp lammesadelen og bind den sammen.
Brun alle sider av salen i en stekepanne med olivenolje.
Legg deretter lammesadelen i en bolle og sett den i ovnen på 180 ° i 20 minutter.
2- Stekt vårgrønnsak
Skrell og skjær gulrøttene i to. Fjern grønne deler av mangold og vask dem.
I en panne med vann, kast flate bønner i kokende vann og la dem koke i 10 minutter, og tøm dem deretter.
I en stekepanne med Oliviers&Co Barbara olivenolje, svett grønnsaker, smak til med salt og pepper, tilsett deretter de skrelte hvitløksfeddene og timian.
Tilsett en smørklatt og dekk til med vann.
La koke tildekket i 10 minutter på lav temperature
3- Pesto
Vask og fjern bladene fra basilikum. Skrell hvitløksfeddene.
Bland alt i en blender med Barbara olivenolje til du får en homogen blanding. Juster krydder om nødvendig.
4- Dressing
Skjær salen i skiver.
På en tallerken, legg to eller tre fine skiver fylt lammesadel, tilsett en skje pesto og noen stekte grønnsaker.
Tilsett til slutt noen Oliviers&Co Taggiasca oliven og server!