Djevelegg og trøfler

Djevelegg og trøfler
15 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

Nyt denne dekadente versjonen av den klassiske oppskriften på djevelegg. Hvit trøffelolje og hvitt trøffelsalt gir en magisk touch! Du bør nok doble oppskriften, for du skal se at de forsvinner fra bordet på null komma niks!

ingredienser

Hos Oliviers&Co
1/2 ts hvitt trøffelsalt
1 ss herbes de Provence
1/2 ts hvit trøffelolje
Pepper

På markedet
7-8 egg
2-3 ss majones
1/4 ts sennep
Paprikapulver, til pynt

Tilberedning

Legg eggene i en kjele med saltet vann. Kok opp og kok til eggene er harde, ca. 10-15 minutter.

Del eggene i to på langs og ha eggeplommene over i en salatbolle. Tilsett majones, sennep, herbes de Provence, trøffelolje, trøffelsalt og pepper.

Mos med en gaffel til en jevn masse.

Fordel blandingen mellom eggehvitene og dryss over paprika og en ekstra dråpe trøffelolje.

Serveres avkjølt.