Limemarinerte kyllingspyd

Limemarinerte kyllingspyd
20 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers&Co

3 ss økologisk olivenolje med hvitløk og pepper

Urtesalt for kjøtt Peppermiks

På markedet

4 kyllingbryst

3 økologiske lime

2 grønne paprika

2-3 små vårløk

1 ss honning

1/2 ss karripulver

Tilberedning

Del opp kyllingbryst og paprika i terninger
 
Tre kyllingbiter og grønn paprika på grillspyd. Legg dem på et fat.
 
Tilberedning av marianden
 
Bruk en bolle og miks juice fra 2 lime, honning, drypp over generøst med olivenolje med hvitløk og pepper, tilsett karri, 2 klyper urtesalt til kjøtt and peppermiks.
 
Hell marianden over kjøttspydene, dekk med plastfolie og marinér i 3 timer i kjøleskapet.
 
La spydene dryppe av, stek dem i 10 min på begge sider i stekepannen sammen med vårløken delt i to (spar 10 cm av stilken) og den siste limen delt i 4 båter.
 
Når alt er karamellisert tilsettes marinaden.
 
Stek i 5 min. til og servér med en frisk grønn salat.