om denne oppskriften
ingredienser
Hos Oliviers&Co
3 ss økologisk olivenolje med hvitløk og pepper
Urtesalt for kjøtt Peppermiks
På markedet
4 kyllingbryst
3 økologiske lime
2 grønne paprika
2-3 små vårløk
1 ss honning
1/2 ss karripulver
Tilberedning
Del opp kyllingbryst og paprika i terninger
Tre kyllingbiter og grønn paprika på grillspyd. Legg dem på et fat.
Tilberedning av marianden
Bruk en bolle og miks juice fra 2 lime, honning, drypp over generøst med olivenolje med hvitløk og pepper, tilsett karri, 2 klyper urtesalt til kjøtt and peppermiks.
Hell marianden over kjøttspydene, dekk med plastfolie og marinér i 3 timer i kjøleskapet.
La spydene dryppe av, stek dem i 10 min på begge sider i stekepannen sammen med vårløken delt i to (spar 10 cm av stilken) og den siste limen delt i 4 båter.
Når alt er karamellisert tilsettes marinaden.
Stek i 5 min. til og servér med en frisk grønn salat.