om denne oppskriften
ingredienser
På Oliviers & Co
2 ss mynteolje
2 ss hvitvinseddik med fersk sitrontimian
2 ts salt & urtemiks for pasta og salat
På markedet
1 glass tomat og basilikum marinade
4 middels store aubergin
1 pakke fetaost
4 stilker fersk sitrontimian
Tilberedning
Vask auberginene og del dem på langs. Bruk en skarp kniv og riss et rutemønster på hver av de 8 halvdelene. Legg dem i en ildfast form
Fordel mynteolje, eddik med sitrontimian, urtesalt og det meste av marinaden på auberginhalvdelene. Dekk med plastfolie og la stå i kjøleskapet et par timer for å trekke
Stek auberginene ved 180 grader i 35 minutter. Legg på resten av marinaden sammen med biter av fetaost, og stek videre i 20 minutter. De siste 5 minuttene setter du på grillfunksjonen slik at fetaosten blir gyllen. Pynt med kvister av sitrontimian