Gylne rotgrønnsaker

Gylne rotgrønnsaker
60 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

Sjekk ut vårt nydelige tilbehør: Gylne rotgrønnsaker! Dette tilbehøret kan brukes til alt, men passer jo spesielt godt til påskemåltidet.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

4 ss chiliolje 

2 ts salt & urtemiks for kjøtt

1 – 2 ss søt hvitvinseddik med mango

Fra markedet

2 skiver kålrot

1 skive sellerirot

2 gulrøtter

1 liten søtpotet

1 pastinakk

1 persillerot

Tilberedning

Skrell grønnsakene, del dem i staver og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

Hell over chiliolje og urtesalt for kjøtt og bland godt.

Stek grønnsakene midt i ovnen på 220 grader i 40 – 50 minutt. Det er viktig at de står lenge nok, de skal være myke og litt brune i kantene.

Hell over mangoeddik like før servering