Ledige-stillinger

Vi søker ekstrahjelp.

Er du ute etter en spennende jobb i en nisjebutikk med fokus på salg, smaksopplevelse og  kundeservice?

Oliviers&Co er på jakt etter ekstrahjelp til våre butikker i Oslo; på Steen og Strøm i sentrum og i vår nye butikk i Bogstadveien. Vi ser etter personer som er interessert i mat og som kan bidra til at butikken når sitt mål om å gi kunden en unik handleopplevelse.

 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene som butikkmedarbeider vil omfatte vareutpakking, vareplassering, prising av varer, påfylling av varer fra lager, lage utstillinger og lage smaksprøver i butikken. Det aller viktigste vil være å yte god service til alle våre kunder slik at de får en best mulig opplevelse hos Oliviers&Co.

 

Personlige egenskaper

  • Er utadvendt og positiv, og takler hektiske perioder
  • Motivert til å yte god service og skape gode kundeopplevelser
  • Har godt humør og liker å jobbe med mennesker
  • Over gjennomsnittlig interessert i mat
  • Motiveres av å oppnå gode salgsresultater
  • Er en god selger

 

Kvalifikasjoner

Erfaring fra butikk, kjeder eller annen servicehandel er ønskelig.

 

Om arbeidsgiveren

Gjennom mange år har Oliviers&Co markert seg som olivenoljespesialisten fremfor noen. Våre høye krav til kvalitet og særpreg gjør at vi alltid er på søk etter den beste olivenoljen basert på strenge kriterier for smak og aroma. Sporbarhet, høy kvalitet, kompetanse og ekstremt høy servicegrad er noen av våre viktigste verdier. I vårt sortiment finnes også et stort utvalg av eddiker, pesto, tapenader, krydder og andre middelhavsinspirerte produkter som er med å høyne smaksopplevelsene rundt måltidet. Våre butikker har topp kvalifiserte medarbeidere som hjelper våre kunder med å finne de riktige produktene og gavene.

 

Send din CV til ocanal@oliviers-co.com med noen linjer om hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss

Sist oppdatert: 5/31/2022