Ovnsbakt grønnsakssalat

Ovnsbakt grønnsakssalat
40 min 2 gjester lett

om denne oppskriften

 Dette er deilig som tilbehør til grillmat, fisk, stekt kylling eller karbonader. Vakre farger og mange gode smaker som utfyller hverandre.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

4 ss hvitløksolje

1 ts urtesalt for fisk

2 ss epleeddik

2 ss urtepreget olivenolje

Fra markedet

2 gulrøtter

1 squash

1 rødløk

1 brokkoli

1 skive sellerirot

50 g ruccolasalat

50 g babysalat

1 kvast dill

1 kvast koriander

Tilberedning

  1. Del gulrøttene i strimler, squash i skiver på 1/2 cm og rødløk i tynne båter. Del brokkoli i små buketter, skrell stilken og del den i biter og skjær serllerirot i terninger.
  2. Bre grønnsakene ut over et stekebrett og vend dem i hvitløksolje og urtesalt.
  3. Sett brettet i ovnen på 220 grader til de blir myke gylne i kantene, ca 20 – 30 minutter.
  4. Ta grønnsakene ut av ovnen, ha dem over i en skål og hell over epleeddikk.
  5. Pynt med ruccolasalat, babyspinat, dill og koriander og topp det hele med en urtepreget olivenolje.