om denne oppskriften
Dette er deilig som tilbehør til grillmat, fisk, stekt kylling eller karbonader. Vakre farger og mange gode smaker som utfyller hverandre.
ingredienser
Hos Oliviers & Co
4 ss hvitløksolje
1 ts urtesalt for fisk
2 ss epleeddik
2 ss urtepreget olivenolje
Fra markedet
2 gulrøtter
1 squash
1 rødløk
1 brokkoli
1 skive sellerirot
50 g ruccolasalat
50 g babysalat
1 kvast dill
1 kvast koriander
Tilberedning
- Del gulrøttene i strimler, squash i skiver på 1/2 cm og rødløk i tynne båter. Del brokkoli i små buketter, skrell stilken og del den i biter og skjær serllerirot i terninger.
- Bre grønnsakene ut over et stekebrett og vend dem i hvitløksolje og urtesalt.
- Sett brettet i ovnen på 220 grader til de blir myke gylne i kantene, ca 20 – 30 minutter.
- Ta grønnsakene ut av ovnen, ha dem over i en skål og hell over epleeddikk.
- Pynt med ruccolasalat, babyspinat, dill og koriander og topp det hele med en urtepreget olivenolje.