Madras-curry
- En velsmakende blanding
- Kan brukes på flere måter
- Enkel å bruke
En uunnværlig blanding på kjøkkenet
Curry er en berømt indisk blanding som kan spises med alle slags sauser, også søte!Passer til : Madras curry kan brukes på mange måter, i en ferdigrett, i starten av matlagingen, på høy varme i olje og løk, før du tilsetter kylling, fisk eller grønnsaker. Du kan også bruke den som prikken over i-en i en sitronvinaigrette eller majones, eller i en yoghurt- og sjalottløkssaus.
OPPRINNELSESLAND FRANKRIKE
INGREDIENSER gurkemeie, koriander, spisskummen, sort pepper, fennikel, SENNEP, bukkehornkløver,
ingefær, kanel, nellik, grønn kardemomme.
ALLERGEN Sennep
MULIGE SPOR AV ALLERGENER selleri, sesam, sennep, nøtter.
![nutrition](https://oliviers-co.no/media/catalog/product/c/u/curry.png)
Madras curry, fortell meg hemmelighetene dine!
Ikke forveksle karri, karripulver og karryblader
Når det gjelder karri, er det viktig å skille mellom de mange ulike betydningene av begrepet. Curry er en sauserett som er kokt med krydder. Currypulver, som Terre Exotiques Madras Curry, er en krydderblanding som brukes til å sette smak på retter.
I India foretrekker man begrepet "massala", som betyr "blanding" på hindi, fremfor ordet curry.
Currypasta er en blanding av krydder kombinert med fett (sesam- eller peanøttolje) og friske, aromatiske krydder. Til slutt brukes også karrybladet, som kommer fra karri-treet (Murraya koenigii), i matlagingen, på samme måte som laurbærbladet i det vestlige kjøkken.
Hva er Madras yellow curry laget av?
Madras Yellow Curry er rund og lett krydret, og er mye brukt i det indiske kjøkkenet.
Den er laget av en blanding av mange krydder. Disse inkluderer gurkemeie, koriander, spisskummen, bukkehornkløver, ingefær og kardemomme.
Alle krydderne er nøye utvalgt av Terre Exotique for å gi rettene den en intens smak!