Madras-curry
- En velsmakende blanding
- Kan brukes på flere måter
- Enkel å bruke
En uunnværlig blanding på kjøkkenet
Curry er en berømt indisk blanding som kan spises med alle slags sauser, også søte!Passer til : Madras curry kan brukes på mange måter, i en ferdigrett, i starten av matlagingen, på høy varme i olje og løk, før du tilsetter kylling, fisk eller grønnsaker. Du kan også bruke den som prikken over i-en i en sitronvinaigrette eller majones, eller i en yoghurt- og sjalottløkssaus.
OPPRINNELSESLAND FRANKRIKE
INGREDIENSER gurkemeie, koriander, spisskummen, sort pepper, fennikel, SENNEP, bukkehornkløver,
ingefær, kanel, nellik, grønn kardemomme.
ALLERGEN Sennep
MULIGE SPOR AV ALLERGENER selleri, sesam, sennep, nøtter.
Madras curry, fortell meg hemmelighetene dine!
Ikke forveksle karri, karripulver og karryblader
Når det gjelder karri, er det viktig å skille mellom de mange ulike betydningene av begrepet. Curry er en sauserett som er kokt med krydder. Currypulver, som Terre Exotiques Madras Curry, er en krydderblanding som brukes til å sette smak på retter.
I India foretrekker man begrepet "massala", som betyr "blanding" på hindi, fremfor ordet curry.
Currypasta er en blanding av krydder kombinert med fett (sesam- eller peanøttolje) og friske, aromatiske krydder. Til slutt brukes også karrybladet, som kommer fra karri-treet (Murraya koenigii), i matlagingen, på samme måte som laurbærbladet i det vestlige kjøkken.
Hva er Madras yellow curry laget av?
Madras Yellow Curry er rund og lett krydret, og er mye brukt i det indiske kjøkkenet.
Den er laget av en blanding av mange krydder. Disse inkluderer gurkemeie, koriander, spisskummen, bukkehornkløver, ingefær og kardemomme.
Alle krydderne er nøye utvalgt av Terre Exotique for å gi rettene den en intens smak!