Frankrike
OLIVIERS & CO CHEF
Julia Sedefdjian
Julia Sedefdjian, er en fransk kokk og driver restauranten Baieta,(som betyr kyss i Nice hvor hun kommer fra) og hun har allerede fått èn Michelin-stjerne ved to anledninger.
Den første kom i en alder av 21, da hun hadde ansvaret for restauranten Les Fables de la Fontaine i Paris. Dette gjorde henne til den yngste stjernekokken i Frankrike!
Den andre gangen skaffet hun den til sin restaurant Baieta, som hun åpnet i med sine 2 elever: Her hyller de hennes middelhavsrøtter og tilbyr mat som appellerer til sansene! Julia er talentfull, bestemt og veldig ydmyk. Hun er en voksende stjerne innen fransk gastronomi.
Om samarbeidet:
Gjennom samarbeidet med kokk Julia Sedefdjian, uttrykker vi vår felles lidenskap og kunnskap ved å fremheve middelhavsmat.
Gjennom sine oppskrifter og matlagning forteller Julia Sedefdjian oss hvordan det er å leve i Sør-Frankrike. Kokken fra Nice viser frem de beste smakene på en strålende måte.
Respekt for naturen, strene innkjøpsregler, god bruk av råvarer i sesong og full sporbarhet! Vi gir deg fire gourmetoppskrifter som du kan bruke på ditt eget kjøkken!
Hvis du reiser til Paris, besøk restauranten hennes : Baieta