Julia Sedefdjian

Julia Sedefdjian
Frankrike

OLIVIERS & CO CHEF

Julia Sedefdjian

Julia Sedefdjian, er en fransk kokk og driver restauranten Baieta,(som betyr kyss i Nice hvor hun kommer fra) og hun har allerede fått èn Michelin-stjerne ved to anledninger.

Den første kom i en alder av 21, da hun hadde ansvaret for restauranten Les Fables de la Fontaine i Paris. Dette gjorde henne til den yngste stjernekokken i Frankrike!

Den andre gangen skaffet hun den til sin restaurant Baieta, som hun åpnet i med sine 2 elever: Her hyller de hennes middelhavsrøtter og tilbyr mat som appellerer til sansene! Julia er talentfull, bestemt og veldig ydmyk.  Hun er en voksende stjerne innen fransk gastronomi.

 

 

Om samarbeidet:

Gjennom samarbeidet med kokk Julia Sedefdjian, uttrykker vi vår felles lidenskap og kunnskap ved å fremheve middelhavsmat.

Gjennom sine oppskrifter og matlagning forteller Julia Sedefdjian oss hvordan det er å leve i Sør-Frankrike. Kokken fra Nice viser frem de beste smakene på en strålende måte.

Respekt for naturen, strene innkjøpsregler, god bruk av råvarer i sesong og full sporbarhet! Vi gir deg fire gourmetoppskrifter som du kan bruke på ditt eget kjøkken!

 

 

 

Hvis du reiser til Paris, besøk restauranten hennes : Baieta