Italia
OLIVIERS & CO CHEF
Giovanni Ciresa
Litt historie :
Kokken Giovanni Ciresa hevet omdømmet til hotellcatering i Venezia da han var kjøkkensjef for den majestetiske Restaurant De Pisis, som ligger på Bauer IL Palazzo i Venezia. Utendørsterrassen har utsikt over en av Venezias mest spektakulære severdigheter: Canal Grande. Den kulinariske opplevelsen vil gjøre deg målløs...
Giovanni Ciresa er utdannet på kjøkkenet til noen av de beste restaurantene i Italia og andre steder, og Giovanni Ciresas nysgjerrighet driver ham til å utforske verdens mange kjøkken, så vel som smakene av naturlige sesongprodukter. "Kjøkkenet mitt er fullt av internasjonale påvirkninger, men det er fortsatt forankret i middelhavstradisjonen; det er et kjøkken som kan skryte av ingrediensenes renhet, asparges og kardon om våren, squash, granatepler, trøfler og kastanjer om høsten og alt typer sopp."
Det var i Tokyo at Giovanni forstod viktigheten av å ha kontroll på varmen på kjøkkenet. Dette ville utvilsomt hjelpe ham til å bevare ingrediensenes smak og friskhet. Hans matlagingsstil kombinerer det han liker å kalle «the French touch» – upåklagelige kunstneriske presentasjoner.
Om samarbeidet :
Grønnsaksoppskriftene som Giovanni Ciresa har laget for Oliviers & Co reflekterer hans kulinariske filosofi. Oliviers & Co-samlingen av herligheter, utviklet av tre verdenskjente kokker, virkeliggjør essensen av matlaging: en hel grønnsakshage fanget i en gryte! I denne oppskriften fra kokken Ciresa blir den delikate teksturen og smaken av vårasparges behagelig balansert av subtiliteten til kandisert sitron. En overraskende og deilig smak som du aldri trodde var mulig!