Frankrike

Peppermiks (best før 31.01.2024)

  • 5 asiatiske peppere
  • Perfekt balansert
  • Medium kverning
Spesialpris kr 54,50 Vanlig pris kr 109,00
Item code:
74MELPV43
EAN code:
3547130094327
Contenance:
43 g

Denne eksotiske peppermiks blandingen av fem typer aromatiske pepper gir en balanse mellom krydder og asiatiske smaker. En klype av denne pepperblandingen vil legge til en unik og smakfull sterkhet til oppskriftene dine. Hvite pepperkorn er hentet fra modne frø.


Smaken av hvit pepper er mer uttalt enn sorte pepperkorn, men det er mindre bittert. Sorte pepperkorn er preget av en varm og sterk smak i munnen. Den har en livlig smak og avslører fruktig og treaktige aner med en behagelig topping.

Ideell på grillet kjøtt, røkt fisk, stekte reker, grillede sardiner, vin-posjerte frukt, sjokolade mousse eller sjokoladekake, jordbær med balsamicoeddik eller oster.

Navn: Peppermiks

Netto mengde: 43g

Opprinnelse: pakket i Frankrike

Ingredienser: Hvit pepper, sort pepper, halet pepper, sichuan pepper, lang pepper

Spesielle oppbevaringsbetingelser: hold unna fuktighet, lys og varme"

En blanding av 5 peppere: 

- Hvit pepper: Hvite pepperkorn utvinnes fra modne frø. Hvitpepper har en kraftigere smak enn sort pepper, men er mindre krydret.

- Svartpepper: Svartpepper kjennetegnes av en varm og sterk smak i munnen, og den fortryllende aromaen har lenge forført elskere av god smak. Den har en livlig, fruktig og treaktig smak.

- Sichuanpepper: Bærene kommer fra et tornet asketre av kinesisk opprinnelse og tilhører ikke piperum-familien (pepper på latin). Denne pepperen har en fyldig, lett sitronaktig smak med treaktige anistoner.

- Long Pepper: Den opprinnelige duften minner litt om kanel og lakris. En delikat pepper med varme, søte smaker.

- Tail pepper: Også kjent som cubeb pepper, er den skarp med et hint av bitterhet. Anbefales for de som liker mild paprika. Frisk, jordnær aroma med toner av eukalyptus og sitron.

Du vil også kanskje like