Påskeolje og Skogsbæreddik
Påskeolje
- 100% Extra virgin olivenolje
- Plukket for hånd
- kaldpresset innen 24 timer etter innhøsting
Skogsbæreddik
- Passer til søte og salte retter
- Perfekt for fargerike og fruktige gourmetkombinasjoner
- En original og festlig eddik å tilby og unne deg selv
- En unik kreasjon av vår mestereddikmaker Frédéric Chaix
- Påskeolje
Ligger i Andria i Italia, denne nye frukthagen oppdaget i år av Oliviers&Co, tilbyr en olivenolje med unike smaker. Typisk for Puglia terroir, vil denne kraftige olivenoljen overraske deg med sin intensitet av smak og lengde i munnen.
- Skogsbæreddik
Oliviers & Co forestilt seg en ny sødme av eddik rundt skogsbær.
En unik eddik laget av mestereddikprodusenten til Oliviers & Co med eksepsjonelle ingredienser: blåbær, bjørnebær, bringebær og rips nyplukket under den portugisiske solen.
Perfekt balansert, syren til bringebær og rips balanseres av søte og fruktige noter av bjørnebær og blåbær. Denne eddiken vil bringe fråtsing og farge for å få dine festlige tallerkener til å glitre fra forrett til dessert!
Påskeolje
Grillet brasmer, Kalvekjøtt med oliven, Ost ravioli, Tomat terte, Kremost med urter, Burrata, Foccacia, Grønne grønnsaker
Skogsbæreddik
Eksotiske salater med krabbe eller reker, Laksegravlaks, Lamme- eller kyllingtagines, Revet eller ristede gulrøtter, Fiskecarpaccio eller kamskjell, På et bakt eple på slutten av matlagingen, Kalvegryte, Fruktsalater, På vaniljeis, I en konditorkrem, Bringebær Panna Cotta, Å karamellisere en fruktterte
