Tradisjonell grønn oliventapenade

NOK 139.00
180 g
Den ekte tradisjonelle oppskriften fra Provence
Ingen tilsetningsstoffer
Sunt og godt. Perfekt til snacks
Frankrike
Serve tapenade under et cocktailparty som en forrett! Prøv å bland den i en bolle med 50% olivenolje og 50% tapenade, og deretter dypp brød og friske grønnsaker.
Nyt denne klassiske Provianske forretten som kan brukes som til å smøre på kjeks, brød, eller som basis for en saus. Tapenader med grønne oliven er lettere og litt saltere samt mindre fett enn en sort oliventapenade. Denne enkle blanding av kapers (tapeno i Provençalsk), ansjos og oliven er en av O & CO. mestselgende produkter!

Green olives 80%, extra virgin olive oil, capers, garlic, mustard (water, mustard seed, vinegar, salt, sulfites), anchovy (anchovy, olive oil, wine vinegar (sulfites), salt), balsamic vinegar (wine vinegar (sulfites), concentrated and cooked grape must (sulfites), caramel), sunflower oil, red wine vinegar (sulfites), salt, pepper, thyme, rosemary