Tradisjonell Balsamico

NOK 899.00
100 ml
Kun 1 på lager
En nytelse for gourmeter
Produsert av den berømte Acetaia Malpighi i 5 generasjoner siden 1850
Lagret i 12 år i forkjellige trefat
Italia
Prøv den på ost, egg, frisk frukt (spesielt jordbær) og iskrem.

12 års lagret balsamico

Brukt under renessansen som helse-eliksir, er balsamicoeddik favoritt krydder av Italiensk gastronomi.

Kjent over hele verden, er denne fås kun fra de beste hvite druer: Lambrusco, Trebbiano og Spergola fra Emilia-Romagna-regionen. Ifølge dems kompetanse, er den sakte aldringen på fat av sjeldne tresorter som: eik, kastanje, kirsebær, ask, og morbær som produserer en suveren nektar - perfekt balansert, fyldig, med en vakker tresmak og unik fruktig smak.

Dette er en helt unik og sjelden balsamico eddik med en lang historie og tradisjon, produsert av den berømte Acetaia Malpighi i 5 generasjoner siden 1850. DOP Etikett (Protected Origin Betegnelse), gitt av spesialiserte Consortium av balsamic eddik av Modena etter en streng sensur, garanterer en perfekt kvalitet.

Bruk som en siste tilskudd for å forbedre smaken av pasta, kjøtt, frisk frukt, Parmigiana ost og iskrem.

Cooked grape must 100%. (Lambrusco grape, Trebbiano modenese grape, Trebbiano di spagna grape, Ancellotta grape)