Tapaspakke

NOK 299.00
Kun 4 på lager
Perfekt til de som liker tapas og snacks

Til tapas!

Disse Mini Focacciakjeksene er håndlaget i Liguria, Italia, med kun de beste ingredienser nøye utvalgte, med respekt for en nøye påpasset oppskrift som har gått i arv fra generasjon til generasjon.

Disse deilige, sprøe kjeksene er et perfekt utgangspunkt for alle av Oliviers & COs tapenader.


Pesto genovese: Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!


Pesto trapanese: Utvalgte tomater hakkes og blandes med mandler, basilikum og hvitløk. Denne typiske sicilianske oppskriften, har fått navn etter Trapani, en viktig by vest på Sicilia. Tomat, basilikum og mandler er vanlige ingredienser i det Sør-Italienske kjøkken. I denne oppskriften danner de grunnlaget for de gode smakene.


Tapenader med oliven kommer fra en tradisjonell og er en spesialitet fra Provence, en enkel blanding av kapers, ansjos, og ferske oliven. Denne olivenpastaen har en fet smak som er perfekt for å gi smak til dine favorittoppskrifter . Bestill hjem denne klassikeren og bruk til forrett eller som pålegg til kjeks og brød, eller som basis for en saus!
Denne gavepakken inneholder : 
- 1x Mini Focaccia med Olivenolje
- 1x Pesto Trapanese
- 1x Grønn oliventapenade, 30 g
- 1x Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan