Sprø polenta

45 min
3Porsjoner
Medium
I Olivers & Co butikkene våre, har vi mange glass med mye gode smaker fra Sør-Europa. Denne oppskriften lar deg prøve Sort oliven Relish som er finhakket oliven med milde, smakfulle krydder.
Alle ingredienser
Tilberedning
  1. Kok opp vannet og tilsett polentamelet sakte mens du visper. Kokes som anvist på pakken, til det blir tykt og kremete
  2. Dra gryta av varmen, rør inn olivenolje med aromatiske urter, og hell røra i en liten langpanne med bakepapir. Sett i kjøleskapet for å stivne
  3. Del tomatene i fire og legg dem i en skål sammen med hakket dill, favabønner og havsalt
  4. Når polentaen er avkjølt, skjærer du den i firkantede serveringsstykker, drysser på havsalt og peppermix og steker i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter til de er gylne
  5. Bre 1 ss tapenade med grønne oliven på hvert stykke, legg på en skive mozarella og tomatblandingen. Ringle over olivenolje med aromatiske urter og et lite dryss salt og pepper