sort Trøffelpakke stor

NOK 476.00
Kun 2 på lager
En eksklusiv pakke
En perfekt gave til gourmet
Du sparer 47,- ved å kjøpe denne pakken

Eggerøre, pasta, trøffeldip, potetmos, risotto, popcorn, blåmkolsuppe. Alt som er hvit!!

Trøffelolje: Olivenolje med svart trøffel Trøffel regnes som juvelen i det italienske kjøkken. Svart trøffel har kraftig aroma og hentes for hånd ute i naturen før den sendes til fem-stjernes restauranter over hele verden. Denne nydelige oljen kombinerer kaldpresset olivenolje fra Puglia i Italia med aroma fra den sjeldne, svarte trøffelen Tuber Melanosporum. Noen få dråper av denne oljen er nok til å tilføre det lille ekstra i maten. Ristes godt før bruk.


Trøffelpasta: Den delikate smaken av sommertrøffel fungerer som en aksent til våre håndlagde taglioni; det er et perfekt utgangspunkt for en rask og elegant middag, forrett eller hovedrett ! Laget av høyeste kvalitet durumhvete, semulegryn og smaksatt med trøfler, den hemmelige ingrediensen her er hvetekim. Den legger hjerte til kornet, så Oliviers & Cos Tagliolini Pasta med trøffel inneholder vitaminene A, D, og vegetabilske proteiner.


Trøffelsalt er laget med den hvite Albatrøffelen, som er en stoltheten og selve skatten i Piemonte-regionen. Albatrøffelen vokser fra oktober til desember under eik, hasseltrær og Aleppofuru, og det er essensen av disse trærne som gir trøffelen og vårt trøffelsalt den unike smaken. En klype av dette sjeldne og fantastiske trøffelsaltet er nok til å fremheve en hvilken som helst rett!t


Denne gavepakken inneholder : 
- 1x Svart trøffelolje - 50 ml
- 1x Hvit Trøffelsalt
- 1x Tagliolinipasta med Trøffel
- 1x Trøffelpesto, 30 g