Sort Oliven & Tørket Fikentapenade

NOK 99.00
100 g
Kjøp
Laget fra Michelin-stjernekokken Enzo Petté
Ingen tilsetningsstoffer
Sorte oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
Frankrike
Utrolig når man bare smører den på brød eller toast. Perfekt for alle typer langsom-matlagning og som base for sauser.
En deilig oppskrift hvor myk tekstur og søte toner av fiken går praktfullt med salte sorte oliven.
Enzo Pettè er en av de nye generasjoners kokker som mens resterende er knyttet til kulinariske tradisjoner, liker å eksperimentere! Han er ved roret i en eksepsjonell restaurant i Bergamo, verdsatt av matelskere på jakt etter omtolket italiensk mat. Det er i samme ånd han har skapt denne oppskriften for Oliviers & Co tapenadesamling.

black olives 64%, dried figs 14% (dried figs, rice flour), extra virgin olive oil, concentrated lemon juice, balsamic vinegar (wine vinegar, concentrated and cooked grape must, caramel), honey, anchovy (anchovy, olive oil, wine vinegar). Contains: sulfites.