Pizza med ferske grønnsaker

40 min
2Porsjoner
Lett
Her er en superenkel pizza med et utvalg av sommerens beste grønnsaker. Olivenoljen med sjalottløk passer perfekt på denne pizzaen. Varier gjerne fyllet med det du har tilgang på. Noen skiver spekeskinke gjør også susen.
Alle ingredienser
  • 2 ss sjalottløkolje
  • Peppermiks
  • 10 – 15 stk grønn oliven med basilikum og hvitløk
  • havaslt
  • 1 squash
  • 2 vårløk
  • 12 cherrytomater
  • 200 g grønnkål
  • 1 pizzabunn
  • 100 g mascarponeost
  • 2 ss fløte
  • revet parmesanost
Tilberedning
  1. Bland mascarpone, fløte og olje i en liten skål, og smak til med salt og pepper. Bre blandingen på pizzabunnen
  2. Bruk en ostehøvel på squashen og skjær tynne skiver. Skjær vårløk i tynne ringer på skrå, del tomatene i to og legg grønnsakene på pizzabunnen
  3. Riv grønnkålen i biter og forvell den i kokende vann i ett minutt. La renne av
  4. Legg grønnkål på pizzaen, dryss parmesan på toppen og stek ved 220 grader i 10 – 15 minutter.

Ringle over olivenolje med fersk løk like før servering