Pistasjis med pistasjkrem

20 min
3Porsjoner
Lett
Alle ingredienser
  • 3/4 glass supreme pistasjkrem (vil du ha mer nøttesmak bruk pistasjkrem med ristede pistasjnøtter)
  • Ca 50g pistasjnøtter + litt til pynt.
  • 120 g sukker
  • 1 L helmelk
  • 4 ss creme fraiche
Tilberedning
  1. Finhakk pistasjnøtter. Kok opp melk og sukker, rør til sukker er oppløst.
  2. Rør inn creme fraiche, pistasjkrem og nøtter.
  3. La det avkjøle og sett i kjøleskap over natten eller i minimum 8 t.
  4. Har du ismaskin kan du bruk den, hvis ikke så sett beholder i fryseren. Husk å røre av og til så ikke det blir krystaller i isen.
  5. Før servering drysser du over grovhakkede pistasjnøtter og risler over pistasjkrem