Pastapakke

NOK 447.00
En perfekt gave til de som elsker å lage mat

Bland pestoen sammen med pastaen. Driss over basilikumolje.

Pasta: Denne pastaen er en spesialitet fra Sienna i Toscana, og er laget av semule fra durumhvete. De ligner på tykkere spaghetti og har en ruere overflate, som gjør at sausen fester seg godt til pastaen.


Basilikumolje: En olivenolje laget etter en flere hundre år gammel metode, formidlet gjennom generasjoner. Basilikum plukkes når sommeren er på sitt beste og oppbevares i olivenolje til olivenhøsten begynner. Da presses basilikumen sammen med nyplukkede oliven og resultatet blir denne spesielle oljen. Enkelt og absolutt nydelig!

Basilikumolje er et must til grønnsaker. Enten som dressing på salater, gjerne sammen med granatepleeddik og urtesalt, eller på ovnsbakte rotgrønnsaker, poteter og revne gulrøtter. Prøv også noen dråper på fiskekaker, ovnsbakt fisk, kyllingretter og over supper. Basilikumolje er også nydelig til mangosalat, stekte epler og i jorbærsmoothie.


Pesto: Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!


Denne gavepakken inneholder : 
- 1x Pici pasta
- 1x Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan
- 1x Basilikumolje, 250 ml