Ovnsbakt grønnsakssalat

40 min
2Porsjoner
Lett
Dette er deilig som tilbehør til grillmat, fisk, stekt kylling eller karbonader. Vakre farger og mange gode smaker som utfyller hverandre.
Alle ingredienser
  1. 2 – 4 ss hvitløksolje fra Oliviers & Co
  2. 1 ts urtesalt for fisk fra Oliviers & Co
  3. 2 ss epleeddik fra Oliviers & Co
  4. 2 ss urtepreget olivenolje Il Tempo del’Oro fra Oliviers & Co
  5. 2 gulrøtter
  6. 1 squash
  7. 1 rødløk
  8. 1 brokkoli
  9. 1 skive sellerirot
  10. 50 g ruccolasalat
  11. 50 g babysalat
  12. 1 kvast dill
  13. 1 kvast koriander
Tilberedning
  1. Del gulrøttene i strimler, squash i skiver på 1/2 cm og rødløk i tynne båter. Del brokkoli i små buketter, skrell stilken og del den i biter og skjær serllerirot i terninger.
  2. Bre grønnsakene ut over et stekebrett og vend dem i hvitløksolje og urtesalt.
  3. Sett brettet i ovnen på 220 grader til de blir myke gylne i kantene, ca 20 – 30 minutter.
  4. Ta grønnsakene ut av ovnen, ha dem over i en skål og hell over epleeddikk.
  5. Pynt med ruccolasalat, babyspinat, dill og koriander og topp det hele med en urtepreget olivenolje.