Kylling med paprika og koriander marinade

20 min
4Porsjoner
Medium
Alle ingredienser
Tilberedning
Denne retten kan enten lages i ovn eller legges i folie på grillen.
  1. Legg kyllingfilet i ildfastform (el i folie, legg da en kyllingfilet per pakke)
  2. Hell over olivenolje og gni inn filet med urtesalt til kjøtt. Fordel så glasset med spansk marinade over kyllingfilet.
  3. Dekk til og la stå i minimum 30 min. i kjøleskap.
  4. Kutt opp paprika og rødløk i 6-8 båter pr stk. Squash kuttes i skiver ca 1 cm tykke.
  5. Skrell og  kutt opp poteter i mindre båter. Legg alt i en ildfastform, hell over olivenolje.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader, sett inn grønnsaker la det steke i 15 min, sett inn kyllingen og stek i ca 25 min. (til kyllingen er gjennomstekt, det kan variere fra ovn til ovn)

Vil enn ha mer smak på grønnsaker bruk litt chiliolje over før steking.