Kveitecarpaccio med mangoeddik og Lakudia

45 min
4Porsjoner
Medium
Hvis du har sans for sushi, vil du garantert like denne enkle retten. Kveite skjæres i tynne skiver og marineres i en fantastisk nydelig blanding av sterke og søte smaker. Det anbefales at fisk som skal brukes rå, fryses i minst ett døgn før bruk.
Alle ingredienser
Tilberedning
  1. Ta fiskefileten ut av fryseren og la den tine halvveis. Det er mye lettere å skjæretynne skiver mens den er litt frossen. Skjær så tynne skiver som mulig og legg på et fat
  2. Del pasjonsfrukten i to, grav ut innholdet med en skje og bland inn olivenolje, mangoeddik, salt, chili og det meste av den finhakkede dillen. Fordel dette over fisken, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet for å trekke i en halvtimes tid
  3. Skjær reddik i tynne skiver og legg på toppen før servering. Dryss på noen flak salt og hakket dill