Ketchup

NOK 99.00
200 g
Utsolgt
Kun 0 på lager
Lavt sukkerinnhold
Laget fra Michelin-stjernekokken Olivier Streiff
Uten tilsatt tilsetningsstoffer
Frankrike
En viktig ingrediens til grill-sesongen, den er allsidig og kan også brukes som en barbequesaus eller en skarp glasur til ditt favorittkjøtt!

En gourmetvri på en sommerklassiker.! Laget med piment d'esplette, chilisaus, lavendel, timian og spisskummen, dette er et friskt og sofistikerte krydder. Søt med en røykfylt og krydret topping. Vår eksklusive oppskrift bringer ut den naturlige sødme fra tomat skapt som et sunt alternativ som  dessuten har et lavt sukkerinnhold. <br> Den 38 år gamle kokken har samarbeidet med Oliviers & Co. i mange år nå.

Etter å ha jobbet på "La Bastide de Saint-Tropez», «La Chèvre d'Or", "Grand Hôtel du Cap" og "Maya Bay", åpnet han sin egen restaurant i Beaulieu-sur-Mer (Sør-Frankrike): "La Raison Gourmande". Der skapte han en ny meny nesten hver dag i henhold til markedets råvarer.

I 2013, en av de mest innflytelsesrike franske restaurantguider, "Gault & Millau" belønnet ham med tre "hatter" (av en skala på fem) og også tildelte «Morgendagens god kokk". <br>

Olivier Streiff er en utrolig talentfull og dristig kokk. Hans fargerike og kreative mat er en perfekt match for Oliviers & CO. merkelapp!


konsentrat av tomat, vann, Marsalavin (sulfitter), balsamicoeddik fra Modena (kokt druemost, vineddik, sulfitter), alkoholeddik, sukker, extra virgin olivenolje, salt, modifisert maisstivelse, PDO Espelettechili, chilisaus (eddik, rød chili, salt), timian, lavendel, spisskummen.