Indrefilet med balsamico

20 min
2Porsjoner
Lett
Denne oppskriften er enkel å få til, samtidig som det smaker fantastisk. Passer perfekt å servere sammen med potetsalaten.
Alle ingredienser
  • 3 ss premium balsamico
  • 2 indrefileter
  • 4 ss smør
  • 2 sjalottløk
  • 1 ½ dl rødvin Cabernet Sauvignon
  • 2 stenger selleri
  • Salt og nykvernet pepper
Tilberedning
  1. Krydre indrefileten med salt og pepper og la kjøttet ligge i romtemperatur en halvtimes tid før tilberedning
  2. Smelt halvparten av smøret i en stekepanne, bruk middels varme. Legg kjøttet i og stek i 2 minutter på hver side. Legg stykkene på en tallerken
  3. Tilsett resten av smøret i panna, hakk sjalottløk og surr den i smør til den er myk
  4. Hell i vin og balsamico og reduser til du sitter igjen med halvparten. Smak til med salt og pepper om nødvendig
  5. Legg indrefileten tilbake i panna og varm opp
  6. Dander kjøttet på to tallerkener, hell over sausen og server med potetsalat