Grønnsaksmiks med mandler og olivenolje

50 min
4Porsjoner
Lett
Denne gourmetoppskriften fra Oliviers & CO gir deg et smaksrikt tillegg til ethvert måltid. Med denne retten får du ikke dårlig samvittighet og den smaker nydelig. Et perfekt måltid for høsten.
Alle ingredienser
Tilberedning
  1. Vask alle grønnsakene. Skrell squashen og kutt i terninger av middels størrelse. 
  2. Del parikaen i to, ta vekk frø og kutt i terninger i medium størrelse. 
  3. Skjær auberginer i medium størrelse og hakk løken. Varm 7 ss Olivenolje over middels høy varme i en sauté panne. Tilsett mandler og stek under omrøring til den er gyllen. Tilsett timian og alle grønnsakene.
  4. Krydre med salt og pepper, og kast rundt for å blande jevnt. Dekk over, skru varmen på lav, og la det koke i 35 minutter. Sjekk ofte og rør i grønnsakene for å sørge for at de brenner seg. Når grønnsakene er myke, slå av varmen og pynt med resten av olivenoljen.
  5. Serveres ved romtemperatur med et posjert egg eller kald med mini-crostini eller tapenade toasts