Grønn Oliven & Pistasjetapenade

NOK 99.00
100 g
Kun 2 på lager
Laget fra Michelin-stjernekokken Alain Llorca
Ingen tilsetningsstoffer
Grønne oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
Frankrike
Vi ba Michelin stjernekokker om hjelp til å lage en nytolkning av tapenader. Denne tapenadeoppskriften er laget av Alain Llorca, han forblir trofast mot sin Middelhavs oppvekst - enkel, rustikk og naturlig. Alains påvirkning på tapenaden fremhever den søte smaken av pistasjenøtter, hvor gleden av utsøkt smak også er overraskende og mystisk. Resultatet er et deilig pålegg til din neste pastarett eller forrett!

Green olive 63,4%, extra virgin olive oil, pistachios 9%, capers, concentrated lemon juice (Sulfites), garlic, mustard (water, mustard seeds, vinegar, salt, sulfites), anchovy (anchovy, olive oil, wine vinegar (Sulfites), salt), balsamic vinegar (wine vinegar (Sulfites), concentrated and cooked grape must (Sulfites), caramel, sulfites), sunflower, red wine vinegar (Sulfites), salt, white pepper, aromatic herbs (thyme, rosemary)