Grillet biff med timianolje

1 h 40
3Porsjoner
Medium
Alle ingredienser
  • timianolje
  • 1 ss tomatpulver
  • 400 g biff – entrecote eller mørbrad
  • 2 små fennikel
  • 1 sitron
  • 400 g små tomater
  • 1 bunt koriander
Tilberedning
  1. Del kjøttet i store biter og mariner det i timianolje i minst 1 time, gjerne natta over
  2. La kjøttet renne av og rull det i tomatpulver. Legg det på grillen. Du kan også steke det panna, stek da i flere omganger slik at det ikke blir så fullt i grillpanne. Avkjøles og skjæres i skiver
  3. Skjær fennikel i tynne skiver, bruk mandolin hvis du har det. Legg i en skål og press over sitron. Del tomatene i to
  4. Legg fennikel og tomat på et avlangt serveringsfat, legg kjøttet på toppen og pynt med koriander. Drypp over timianolje