Grillede grønnsaker med penne, pesto trapanese og spekeskinke

45 min
4Porsjoner
Lett
Tilberedning
  1. Kutt auberginen i skiver. Strø salt over. Etter 20-30 min skyller du aubergineskivene under vann.
  2. Kutt rødløk i båter og squash i skiver.
  3. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
  4. Pensle grønnsakene med olivenolje og smak til med salt og pepper før du griller dem.
  5. Hell av vannet to minutter før pastaen er ferdigkokt, ta vare på ca 1 til 3 dl av det kokende vannet i en annen skål.
  6. Ha pesto trapanese sammen med past aen, og hell i litt av det kokendevannet fra pastaen litt og litt , og fortsett å blande i 2 minutter.
  7. Legg grillede grønnsaker og spekeskinke over pastaen.
  8. Hell over olivenolje, raspet parmesan og litt pepper, og det er klart til servering!