Cannelloni

35 min
4Porsjoner
Medium
Denne retten kan du forberede i god tid før servering, og så ovnsbake like før den skal spises. Her er det brukt lasagneplater, men du kan også bruke forkokte cannelloni-rør hvis du får tak i det, og fylle dem med sprøytepose.
Alle ingredienser
Tilberedning
  1. Kok lasagneplatene i rikelig med saltet vann til de er al dente. Hell av vannet og legg dem utover slik at du kan legge en spiseskje fyll på langs av hver plate
  2. Hakk basilikum og soltrøket tomat, mos ricottaosten med gaffel og bland sammen egg og halvparten av den revne parmesanosten. Bland godt og smak til med salt og pepper
  3. Fordel fyllet i en stripe på lasagneplatene, rull sammen og legg dem i en ildfsast form
  4. Fordel Pesto La Rossa på toppen og topp det hele med resten av parmesanosten. Dra noen drag med pepperkverna, og drypp over basilikumolje

Stek ved 180 – 200 grader i 20 minutter til osten er gyllen