JULDUO "LE MERVEILLEUX"
- En duo av olivenolje og eddik i julens farger
- En emblematisk gourmetgaveeske
- Ideell til alle dine kulinariske forberedelser eller som gave
Denne flotte esken fra julekolleksjonen 2023!
Julens varme kobber- og gullfarger i en elegant og autentisk duo. Den ikoniske Oliviers&Co-flasken er en fryd for øyet og smaksløkene. For første gang er den ikoniske Oliviers&Co-flasken helt silketrykt i 250 ml-format, og denne vegetabilske juleoljen ledsages av en stor klassiker: det hvite krydderet.
Den honningaktige og blomstrende smaken med søte og syrlige toner blander seg harmonisk med olivenoljen for å krydre alle salater, fra de enkleste til de mer avansert.
Søt hvit balsamico: Perfekt til avglødning av stekte kamskjell, dressing av ruccolasalat med grapefrukt, fikensalat med skinke og parmesan, grillet kyllingsalat med spinat, eksotisk salat med mango, sikorisalat...
Julolje: Salater, grillet blekksprut, ratatouille, ristet melon...
Extra Virgin Juleolje Sabino Leone
Netto mengde: 250ml
Opprinnelse: Produkt fra Italia
Oliven 100% Coratina
Søt hvit balsamico
Netto mengde: 250ml
Opprinnelse: Produkt fra Italia
Ingredienser: Konsentrert druemost (sulfitter), 20 % hvitvinseddik (sulfitter)
Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares på et kjølig, tørt sted
Duo av olje og eddik: utvalg kun tilgjengelig i eske
Julolje
Denne eiendommen, som er en sann gave fra naturen, er familien Leones største stolthet. Coratina-olivene presses samme dag som de høstes, og gir en frisk og kraftig olivenolje med herlige toner av friske grønne epler og artisjokk. Gården drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene i tre generasjoner. Gården ligger i Puglia-regionen, der oliventreet er selve symbolet, og nyter godt av middelhavsklimaet og et eksepsjonelt terroir som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker italienske karakteroljer setter pris på.
Søt hvit balsamico
Balsamicoeddik er produsert i århundrer i Modena-regionen og er laget av druemost og vineddik. Det er i hjertet av denne provinsen at de beste druene plukkes, som deretter varmes opp på lav varme for å få druemosten. Det hvite krydderet til modena er koblingen mellom balsamicoeddik (sødheten som en høy konsentrasjon av druemost gir) og hvitvinseddik (som gir den sin ravfargede farge).