Frankrike

JULDUO "LE MERVEILLEUX"

  • En duo av olivenolje og eddik i julens farger
  • En emblematisk gourmetgaveeske
  • Ideell til alle dine kulinariske forberedelser eller som gave

 

kr 559,00
Item code:
77DUO0019
EAN code:
3547130105276

Denne flotte esken fra julekolleksjonen 2023!

Julens varme kobber- og gullfarger i en elegant og autentisk duo. Den ikoniske Oliviers&Co-flasken er en fryd for øyet og smaksløkene. For første gang er den ikoniske Oliviers&Co-flasken helt silketrykt i 250 ml-format, og denne vegetabilske juleoljen ledsages av en stor klassiker: det hvite krydderet.

Den honningaktige og blomstrende smaken med søte og syrlige toner blander seg harmonisk med olivenoljen for å krydre alle salater, fra de enkleste til de mer avansert.

Søt hvit balsamico: Perfekt til avglødning av stekte kamskjell, dressing av ruccolasalat med grapefrukt, fikensalat med skinke og parmesan, grillet kyllingsalat med spinat, eksotisk salat med mango, sikorisalat...

Julolje: Salater, grillet blekksprut, ratatouille, ristet melon...

Extra Virgin Juleolje Sabino Leone

Netto mengde: 250ml

Opprinnelse: Produkt fra Italia

Oliven 100% Coratina

Søt hvit balsamico

Netto mengde: 250ml

Opprinnelse: Produkt fra Italia

Ingredienser: Konsentrert druemost (sulfitter), 20 % hvitvinseddik (sulfitter)

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares på et kjølig, tørt sted

Duo av olje og eddik: utvalg kun tilgjengelig i eske

Julolje

Denne eiendommensom er en sann gave fra naturen, er familien Leones største stolthetCoratina-olivene presses samme dag som de høstesog gir en frisk og kraftig olivenolje med herlige toner av friske grønne epler og artisjokk. Gården drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene i tre generasjoner. Gården ligger i Puglia-regionen, der oliventreet er selve symboletog nyter godt av middelhavsklimaet og et eksepsjonelt terroir som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker italienske karakteroljer setter pris .

Søt hvit balsamico

Balsamicoeddik er produsert i århundrer i Modena-regionen og er laget av druemost og vineddik. Det er i hjertet av denne provinsen at de beste druene plukkes, som deretter varmes opp på lav varme for å få druemosten. Det hvite krydderet til modena er koblingen mellom balsamicoeddik (sødheten som en høy konsentrasjon av druemost gir) og hvitvinseddik (som gir den sin ravfargede farge).

Du vil også kanskje like