Italia

Trøffelpakken luksus

 • En eksklusiv pakke
 • En perfekt gave til gourmet
kr 669,00 Vanlig pris kr 736,00
Tilpass Trøffelpakken luksus
Hvit Trøffelsalt   + kr 0,00
Tagliolinipasta med Trøffel   + kr 0,00
Trøffelkrem med parmesan   + kr 0,00
COLLAPSIBLE SQUARE GIFT BOX   + kr 0,00
HVIT TRØFFELOLJE - 50 ML   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Trøffelpakken luksus
Trøffelpakken luksus

På lager

kr 669,00

Sammendrag
  Item code:
  J202212

  Trøffelolje: La deg glede av den fantastiske smaken av trøffel! Vår trøffelolje er en italiensk spesialitet som kombinerer nydelig olivenolje fra Liguria med eksklusiv hvit Albatrøffel fra Piemonte. Albatrøffelen er høyt verdsatt for sin intense og samtidig delikate smak. Bruk trøffeloljen som en siste touch på potet og rotmos, eggerøre, hvit fisk, kyllingsalat, risotto, suppe eller karamelliserte epler. Kombiner noen dråper trøffelolje med trøffelsalt, det gir dobbel glede!

   

  Trøffelpasta: Den delikate smaken av sommertrøffel fungerer som en aksent til våre håndlagde taglioni; det er et perfekt utgangspunkt for en rask og elegant middag, forrett eller hovedrett ! Laget av høyeste kvalitet durumhvete, semulegryn og smaksatt med trøfler, den hemmelige ingrediensen her er hvetekim. Den legger hjerte til kornet, så Oliviers & Cos Tagliolini Pasta med trøffel inneholder vitaminene A, D, og vegetabilske proteiner.

   

  Trøffelsalt er laget med den hvite Albatrøffelen, som er en stoltheten og selve skatten i Piemonte-regionen. Albatrøffelen vokser fra oktober til desember under eik, hasseltrær og Aleppofuru, og det er essensen av disse trærne som gir trøffelen og vårt trøffelsalt den unike smaken. En klype av dette sjeldne og fantastiske trøffelsaltet er nok til å fremheve en hvilken som helst rett!

   

  Vår trøffelkrem med parmesan er laget av 36 måneders lagret Parmesan og sorte trøfler. Denne er perfekt som tilbehør til en god biff, poteter eller med pasta.

  Eggerøre, pasta, trøffeldip, potetmos, risotto, popcorn, blåmkolsuppe. Alt som er hvit!!