Krem med asparges og kandisert sitron
- Vegetarisk oppskrift.
- Laget med aspargestopper.
- Kombinert med de syrlige smakene fra kandisert sitron.
Oppskriften er utarbeidet av mesterkokk Giovanni Ciresa. Dette er en delikat krem laget av vårasparges og kandisert sitron. Den eksklusive smaken kommer fra råvarene, her brukes bare den beste delen av aspargesen: toppen. Kombinert med hjemmelaget kandisert sitron så blir dette en delikat kreasjon for smaksløkene!
Passer til aperitif eller tapas, risotto, tilbehør til laks, reker, hvitt kjøtt og lam, til pai.
Navn: Krem med asparges og kandisert sitron. 120g. Produsert i Frankrike. Ingredienser: asparges 82%, extra virgin olivenolje, honning, kandisert sitron 2,4% (sitron, vann, sukker), konsentrert sitronjuice, salt, hvit pepper, muskat. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, konsumeres innen 10 dager.

Tomater, squash, artisjokk, asparges… naturlige og enkle smaker som Oliviers&Co ønsker å fremheve med sin ekspertise innen gastronomi og olivenolje. Fire kjente kjøkkensjefer ble invitert til å utvikle hver sin grønnsakskrem i denne gourmetkolleksjonen. I disse glassene finner du de ekte og konsentrerte smakene av solmodne grønnsaker fra Middelhavet. Det er vegetariske oppskrifter med naturlige råvarer.