Frankrike

Zaatar krydderblanding

  • En magisk blanding med duften av Orienten
  • En flott erstatning for sitron og eddik
  • Forberedelser for å lage hjemme på 5 minutter
kr 129,00
Item code:
74MEZA035
EAN code:
3547130101971
Contenance:
35g

ZA’ATAR: Noen få klyper av denne magiske blandingen er nok til å gi en orientalsk smak til en rett, en mezze eller en dipping.


Zaatar er veldig populær i orientalsk mat i Europa og spesielt i Libanon, og er uatskillelig fra middelhavsmat og olivenolje. Perfekt balansert, Zaatar Oliviers & Co består av sesamfrø, timian, oregano, spisskummen og fremfor alt den berømte sumaken.

Sumac er et tørket bær med syrlig smak, brukt siden antikken i Midtøsten det er en utmerket erstatning for sitron og eddik. Å teste zaataren er å adoptere den til daglig basis for å få aperitiffer og daglige retter til å reise.

Ingredienser: Sesamfrø, sumak, timian, oregano, sesamolje, spisskummen

Brukstips

For 1 ss Zaatar-blanding, 3 ss olivenolje

Oliviers&Co eller dypp en pita direkte i olivenolje og deretter i Zaatar-blandingen

125d gresk yoghurt eller labneh (libanesisk ferskost), 2 ss Zaatar,

2c. ss olivenolje, tørket frukt.

Ideell for å lage deilige lammekjøttboller, på hummus, auberginekaviar, grillede grønnsaker, salater, grillet kylling, grillede kikerter, rødbethummus, stekt søtpotet.

Navn: Zaatar Blend: Urteblanding

Netto mengde: 35g

Opprinnelse: Produsert i Frankrike

Ingredienser: Sesamfrø, sumak, timian, oregano, sesamolje, spisskummen

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares på et kjølig og tørt sted vekk fra lys.

nutrition

Fra Italia til Midtøsten via Hellas og Tyrkia, begi deg ut på en krydret smaksreise, og del et øyeblikk vennlig med venner eller familie rundt disse nye blandingene velsmakende og balansert. Alltid med sikte på å forbedre kvaliteten og mangfoldet olivenoljer, har Oliviers&Co utviklet disse eksklusive blandingene rundt krydder og tradisjonelle middelhavsoppskrifter.

En frisk og eksepsjonell olivenolje vil utgjøre hele forskjellen for sublimer en dyppet aperitiff rundt enkle og sunne ingredienser. Laget med grønnsakspuré, ferskost, olivenolje og forsterket med krydder og urter, er dippen den perfekte ingrediensen til en vellykket aperitiff. Rett og slett servert med sprø grønnsaker, chips, eller brødpinner, det tillater alle gourmetkombinasjoner og kreativ. Ingenting kan være lettere å improvisere en aperitiff og overraske gjestene dine med disse forberedelsene til å lage hjemme på bare 5 minutter.

Test disse blandingene med forskjellige olivenoljer og følg dine inspirasjon, din smak, dine ønsker om å flykte rundt kunsten å leve Middelhavet. Disse blandingene med den rette aromatiske balansen er utviklet i Frankrike basert på nøye utvalgte og 100 % naturlige ingredienser, nr tilfører smak. Disse solfylte nye blandingene er også deilige for piff opp og pimp salater, grillet kjøtt og fisk, grønnsaker og pasta.