Frankrike

Bruschetta Krydderblanding Økologisk


kr 129,00
Item code:
74MEBR060
EAN code:
3547130101995
Contenance:
60g

Med LA BRUSCHETTA, ta turen til Italia og dets emblematiske smaker.

Opprinnelig var bruschetta en "dårlig rett" som ble servert til bønder for å bruke opp gammelt brød med olivenolje, gnidd inn med hvitløk, salt og fersk tomat. I dag er den berømte sandwichen et must i italiensk mat til aperitiff eller som forrett.

Oliviers & Co Organic Bruschetta-blandingen er ideell for å lage et deilig krydder på 5 minutter for å dyppe en foccacia eller pynte en sprø toast.


Sammensetning av Bruschetta Mix:

Tomat, løk, hvitløk, basilikum, salt, olivenolje

Brukstips

For 1 ss Bruschetta mix, 3 ss italiensk eller basilikum olivenolje + salt etter din smak. Fordel blandingen på ristet brød, pynt etter smak med mozzarella, parmesan, rå skinke, grillede grønnsaker og en dråpe balsamicoeddik fra Modena. Også deilig å enkelt dyppe med ferskt brød eller focaccia.

Også ideell for å krydre pasta, salater, risotto, kjøtt- eller fiskemarinader, på pizzadeig.

Tomat, løk, hvitløk, basilikum, salt, olivenolje.

nutrition

Fra Italia til Midtøsten via Hellas og Tyrkia, begi deg ut på en krydret smaksreise, og del et øyeblikk vennlig med venner eller familie rundt disse nye blandingene velsmakende og balansert. Alltid med sikte på å forbedre kvaliteten og mangfoldet olivenoljer, har Oliviers&Co utviklet disse eksklusive blandingene rundt krydder og tradisjonelle middelhavsoppskrifter.

 

En frisk og eksepsjonell olivenolje vil utgjøre hele forskjellen for sublimer en dyppet aperitiff rundt enkle og sunne ingredienser. Laget med grønnsakspuré, ferskost, olivenolje og forsterket med krydder og urter, er dippen den perfekte ingrediensen til en vellykket aperitiff. Rett og slett servert med sprø grønnsaker, chips, eller brødpinner, det tillater alle gourmetkombinasjoner og kreativ. Ingenting kan være lettere å improvisere en aperitiff og overraske gjestene dine med disse forberedelsene til å lage hjemme på bare 5 minutter.

 

Test disse blandingene med forskjellige olivenoljer og følg dine inspirasjon, din smak, dine ønsker om å flykte rundt kunsten å leve Middelhavet. Disse blandingene med den rette aromatiske balansen er utviklet i Frankrike basert på nøye utvalgte og 100 % naturlige ingredienser, nr tilfører smak. Disse solfylte nye blandingene er også deilige for piff opp og pimp salater, grillet kjøtt og fisk, grønnsaker og pasta.