Frankrike

Tapenade med mandler

  • Laget fra Michelin-stjernekokker Jacques og Laurent Pourcel
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • Grønne oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
kr 159,00
Item code:
73OVPO100
EAN code:
3547130085486
Contenance:
100 g
Laget av Michelin-stjerne kokker Jacques og Laurent Pourcel, denne allsidige og smakfulle tapenaden kan nytes på kjeks eller som dipp til grønnsaker. Den er et perfekt tilbehør til hvitt kjøtt, fungerer også fint som fyll til ravioli.
Fordel over stekt fisk, eller bruk som fyll til små bakverk. Bruk som et smaksrikt lag i dips til fest!
Grønne oliven 63,3%, extra virgin olivenolje, mandler 11,7%, kapers, rødvinseddik (sulfitter), balsamicoeddik (vineddik (sulfitter) konsentrert og kokt druemost (sulfitter), karamell, sulfitter), ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik (sulfitter), salt), konsentrert sitronsaft (sulfitter)
nutrition

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!

Du vil også kanskje like