Frankrike

Olivenpaté med sort oliven og kandisert sitron

  • Laget fra Michelin-stjernekokken Michel Roth
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • En perfekt balanse mellom sødme og syrlighet som gir en delikat smak.
kr 139,00
Item code:
73ONRO100
EAN code:
3547130085417
Contenance:
100 g
Olivenpaté med sort oliven og kandisert sitron; en ny vri på klassikeren oliventapenade. Smakfulle sorte oliven blir kokt i et stort kar og får selskap av syrligheten fra kandisert sitron, begge er smaker som er uløselig knyttet til middelhavskjøkkenet. Dette er en smaksreise til Provence, til glede for alle matelskere!
Nydelig på toast eller som tilbehør til retter av hvit fisk. Prøv den også som marinade på kylling.

Sorte oliven 67,6%, sylteagurk, extra virgin olivenolje, ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik (sulfitt), salt, kandisert sitron 2,7% (sitronskall, glukose fruktose sirup, sakkarose), rødvinseddik (sulfitt), balsamicoeddik (vineddik (sulfitt), konsentrert og kokt druemost, karamell, sulfitt), konsentrert sitronjuice. Oppbevares i kjølesskap etter åpning, konsumeres inn 3 uker.

nutrition

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!