Olivenpaté med sort oliven og kandisert sitron
- Laget fra Michelin-stjernekokken Michel Roth
- Ingen tilsetningsstoffer
- En perfekt balanse mellom sødme og syrlighet som gir en delikat smak.
Sorte oliven 67,6%, sylteagurk, extra virgin olivenolje, ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik (sulfitt), salt, kandisert sitron 2,7% (sitronskall, glukose fruktose sirup, sakkarose), rødvinseddik (sulfitt), balsamicoeddik (vineddik (sulfitt), konsentrert og kokt druemost, karamell, sulfitt), konsentrert sitronjuice. Oppbevares i kjølesskap etter åpning, konsumeres inn 3 uker.

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!