Appelsinolje Økologisk

  • Fersk økologisk oliven og appelsin
  • Null smak tilsatt
  • Fruktig med en intens smak av appelsinskall
kr 279,00
Item code:
72OR3R250
EAN code:
3547130096338
Contenance:
250 ml

Økologisk appelsinolje er 100% naturlig og uten tilsetninger. En olje som bringer smak av sommer og glede, og gir friskhet til dine retter.


Hele, nyplukkede appelsiner og oliven blir presset sammen i mølla for å lage denne olivenoljen. De økologiske appelsinene avgir sin naturlige friske og syrlige sødme til den ferske olivenoljen.


Dette er en ny fruktig olivenolje med intens smak av appelsinskall som gir ny inspirasjon på kjøkkenet. Den går perfekt sammen med vår vellagrede balsamicoeddik, hvite balsamicoeddik, den sødmefylte bringebæreddiken og eddik med honning og ingefær.

Salater, fisk bakt i ovn, grillet fisk, skalldyr, kylling og lyst kjøtt, i supper, råkost, fruktsalat, sjokoladedesserter

Økologisk Oliven 99%,  økologisk appelsin 1%
nutrition

Denne sjeldne oljen fra Puglia, sør i Italia, omtolker tradisjonen med pressede oliven og sitrusfrukter: friske økologiske appelsiner tilsettes olivenene under pressingen for å bevare alle de aromatiske egenskapene til fruktene. Den er helt naturlig og laget i Puglia i Sør-Italia etter tradisjonelle metoder.

Du vil også kanskje like