Basilikumolje - 50 ml

  • Basilikumblader er presset sammen med nyplukkede oliven
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • En bestselger år etter år
kr 109,00
Item code:
72BASIF50V4
EAN code:
3547130108253
Contenance:
50 ml

Nyt smaken av sommer året rundt med vår bestselgende basilikumolje. En olivenolje laget etter en flere hundre år gammel metode, formidlet gjennom generasjoner. Basilikum plukkes når sommeren er på sitt beste og oppbevares i olivenolje til olivenhøsten begynner. Da presses basilikumen sammen med nyplukkede oliven og resultatet blir denne spesielle oljen. Enkelt og absolutt nydelig!

Basilikumolje er et must til grønnsaker. Enten som dressing på salater, gjerne sammen med granatepleeddik og urtesalt, eller på ovnsbakte rotgrønnsaker, poteter og revne gulrøtter. Prøv også noen dråper på fiskekaker, ovnsbakt fisk, kyllingretter og over supper. Basilikumolje er også nydelig til mangosalat, stekte epler og i jorbærsmoothie.

Prøv noen dråper på fiskekaker, ovnsbakt fisk, kyllingretter og over supper. Basilikumolje er også nydelig til mangosalat, stekte epler og i jorbærsmoothie

Navn: Basilikumolje

Netto mengde: 50ml

Opprinnelse: Produkt fra Frankrike

Ingrediensliste: Oliven 96%, Basilikum 4%

Oppbevaring: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted

En sjelden olje laget av oliven og basilikumblader. Basilikum bringer all sin aromatiske friskhet og styrke til olivenolje. For å lage basilikum olivenolje, fra september, plukker møllemesteren hauger med fersk basilikum, fyller rustfrie ståltanker, før han heller olivenolje i dem. Det er en maserasjon. Den andre fasen finner sted i olivenhøstperioden, i november. Basilikum og oliven plukkes samtidig og presses sammen i en kvernstein. Blandingen av de to preparatene gir basilikumolivenolje en perfekt balanse mellom friskhet og kraft til en pastarett, en enkel tomat eller en basilikumolivenoljesorbet.