OLIVIERS & CO produsent
Château Virant Extra Virgin Olivenolje (2022)
Et unikt terroir og en unik kunnskap
Denne kremete olivenoljen, perfekt balansert, søt og krydet på samme tid, er preget av styrken til Aglandau-oliven og rundheten til Salonenque-oliven.
Eksklusivt laget av oliven fra Château Virant-eiendommen, vil denne AOP Aix-en-Provence olivenolje bringe en stråle av provencalsk solskinn til kjøkkenet ditt.
Denne Grand Cru har en frisk farge, milde urteaktige hint i aromaen, og i ganen dominerer aromaer av blomster.
Dette er den mest medaljevinnende franske oljen!
Osso Buco, tabbouleh, stuet lam, grillet fisk, bakt aubergine, kalvecarpaccio, gulrotkrem.
60% Aglandau, 40% Salonenque

Christine Cheylan har etablert seg som referansen når det gjelder fransk olivendyrking! Under hennes eksperthender frigjør olivenene alle sine aromaer for å gi en eksepsjonell olje.
Eksklusivt laget av oliven fra Château Virant-eiendommen, vil denne oljen glede elskere av nyanserte oljer.
Klassifisert i AOP Aix-en-Provence-området, driver denne olivengården etter prinsippene til bærekraftig landbruk. Rester etter pressing av olivenfrukten (stein og andre planterester) spres på åkrene for å gjødsle oliventrærne. Håndplukkede oliven presses mindre enn 12 timer etter høsting.