Hellas

Taxidi Extra Virgin Olivenolje (2022)

• Dele en familielidenskap
• En olivenolje produsert i bærekraftig landbruk
• Produksjon begrenset til 3 tonn per år

• En olje som passer perfekt til middelhavskjøkkenet
kr 399,00
Item code:
71TXAV500
EAN code:
3547130101780

Nedsenking i de østlige landene på Kreta

Taxidi betyr "reise" på kretisk, så denne olivenoljen er ment å ta deg med på en reise til dens kretiske land som har en lang historie på over 3500 år. Denne ekte forelskelsen, integrerer for første gang samlingen av eksepsjonelle oljer i OLIVIERS&CO.

Denne 100 % Koroneiki-olivenoljen, dyrket i agroøkologi med respekt for et beskyttet miljø, er symbolet på et Kreta som gjenoppretter forbindelsen med sine tradisjoner og sin minoiske kultur. Dette gir en veldig balansert og myk olivenolje på ganen, som vil passe perfekt til middelhavskjøkkenet og det berømte kretiske kostholdet!

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Floral
Aromatiske toner: Fersk Eple, Olivenblomst, Infusjon Av Aromatiske Urter
Oliven: 100% Koroneiki
Land: Hellas
Innhøsting dato: 1. des. 2021
Produsent: Christina et Antonis Chrisoulas

Tomatsuppe med basilikum, grillet zucchini og aubergine, grillet havabbor, sitron og honningkake

100% KORONEIKI

nutrition

Det er takket være det harde arbeidet til disse to, bror og søster at vi kan smake på denne eksepsjonelle kretiske olivenoljen. Inspirert av prinsippene for permakultur og agroøkologi, er disse produsentene forpliktet til å gjenoppfinne en sunn og respektfull olivenkultur. For å bevare olivenlunden deres er produksjonen av olivenolje begrenset til 3 eller 4 tonn per år.

Christina & Antonis ønsker å utvikle et fellesskap rundt familiegården deres, for å dele deres lidenskap og viktigheten av en bærekraftig måte å spise på, spesielt gjennom kortslutningen. Ta del i dette vakre, engasjerte og gourmetkretiske eventyret! 

Du vil også kanskje like