Italia

Juleolje Sabino Leone 2023 - Italia

  • En lett krydret og velbalansert olje​​
  • En unik dekorasjon å samle 
  • Begrenset opplag  8100 flasker
kr 499,00
Item code:
71SLBS500V2
EAN code:
3547130105153
Contenance:
500 ml

Juleolje: stjerneproduktet hos Oliviers&Co!​ Hvert år en ny kreasjon som overrasker deg

Oliviers&Co har valgt ut en italiensk Grand Cru-olivenolje med unike aromatiske toner: Sabino Leone. Denne monovarietal-oljen, som er typisk for Puglia-regionen, kjennetegnes av sin friskhet og intensitet i smaken.

Denne olivenoljen er en fryd for både smaksløkene og øynene, og er oppbevart i en glassflaske malt i kobber og gull, den ideelle gaven i høytiden. Denne enestående olivenoljen med toner av klippet gress og grønne epler vil være perfekt til å krydre alle kulinariske kreasjoner og vil lyse opp ethvert bord på slutten av året.

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Vegetabilsk
Aromatiske toner: Grønneple
Oliven: 100% Coratina
Land: Italia
Innhøsting dato: 1. nov. 2022
Produsent: Sabino Leone

Risotto, stekt torsk, tomatsauser og geitost

Oliven: 100 % Coratina

Opprinnelse​: Canosa di PugliaPuglia, Italia

nutrition

Denne eiendommensom er en sann gave fra naturen, er familien Leones største stolthetCoratina-olivene presses samme dag som de høstesog gir en frisk og kraftig olivenolje med herlige toner av friske grønne epler og artisjokk. Gården drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene i tre generasjoner.

Gården ligger i Puglia-regionen, der oliventreet er selve symbolet, og nyter godt av middelhavsklimaet og et eksepsjonelt terroir som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker italienske karakteroljer setter pris på.

Du vil også kanskje like